Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Με την υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ που έχει σήμερα δίωρη στάση εργασίας. Κύρια αιτήματα ήταν να μην

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η παρούσα σελίδα θα ασχολείται με την Εθνική και νεοΕθνική θεολογία. Οι διαφορές της αρχαίας ελληνικής θρησκείας από εκείνη που στηρίζουν σήμερα οι οπαδοί της, είναι αρκετά μεγάλες και οφθαλμοφανείς για τον γνώστη τον πραγμάτων. Αυτές οι

Παρουσιάζεται το συγγραφικό έργο του μακαριστού Χριστόδουλου

Την τρίτομη έκδοση των Εγκυκλίων κειμένων του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, παρουσιάζουν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και ο Εκδοτικός Οργανισμός Π. Κυριακίδη.

Ηλεκτρονικό σύγγραμμα από σήμερα

Με τη φιλοδοξία να καταργήσει τις φωτοτυπίες για τους φοιτητές, ξεκινάει από σμερα τη λειτουργία του το σύστημα «Εύδοξος», με όνομα δανεισμένο από τον Εύδοξο τον Κνίδιο, πυ υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους μαθηματικούς της αρχαιότητας.

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η μεταφορά των μαθητών

Κανονικά θα εκτελούνται από την προσεχή Τετάρτη τα δρομολόγια για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών, καθώς με σχετική νομοθετική ρύθμιση... παρατείνεται χρονικά, μέχρι το τέλος του 2010 η τελευταία σύμβαση. «Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι δεν είμαστε παράνομοι και ότι επί τόσα χρόνια δίναμε λύση σε ένα κοινωνικό πρόβλημα. Οι διώξεις και οι συκοφαντίες που ακούστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, κατέπεσαν», δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.