Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Επιφυλάξεις για το κείμενο της διαβούλευσης απο τη Σύνοδο των Πρυτάνεων

Για σοβαρά θέματα "συνταγματικότητας σε προτεινόμενες θέσεις" κάνει λόγο στο ψήφισμά της η Σύνοδος των Πρυτάνεων- Δείτε όλο το κείμενο της διαβούλευσης- Ολες οι αλλαγές

Ανακοινώθηκαν οι βασικές αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τα Χανιά, στο πλαίσιο της 65ης Συνόδου των Πρυτάνεων,, οι αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μικροεπεισόδια στο Ρέθυμνο

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν το χώρο διεξαγωγής της συνόδου των πρυτάνεων και απωθήθηκαν από την αστυνομία.
Μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και

Τις προτάσεις για το νέο νόμο πλαίσιο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ παρουσιάζει η υπουργός Παιδείας

Σύνοδος και «Αντισύνοδος» στο Ρέθυμνο
Τις προτάσεις για τις αλλαγές στο νόμο πλαίσιο παρουσιάζει το Σάββατο η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, στη σύνοδο των πρυτάνεων στο Ρέθυμνο.

Μετωπική σύγκρουση για τα Πανεπιστήμια

Καζάνι που βράζει θυμίζει για άλλο ένα φθινόπωρο ο χώρος της εκπαίδευσης, με την αφορμή, αυτή τη φορά, να αποτελούν οι θέσεις του υπουργείου Παιδείας για αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.