Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Μη φοβάσαι: Ο φόβος ως πολιτικό εργαλείο και πώς θα το αχρηστέψουμε

ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ COREY ROBIN
 ΚΕΙΜΕΝΑ | ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΛΙΤΗ (politi@enet.gr) ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 5/12/2010

Συλλογικά και ατομικά όλοι κάτι φοβόμαστε: τη χρεοκοπία, την απόλυση, την κατάρρευση του ευρώ,

Οι αλλαγές στη λειτουργία ΑΕΙ και ΤΕΙ

 
Η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της ορίζει τις βασικές πτυχές της πρότασης του υπουργείου για τις αλλαγές στη λειτουργία των ΑΕΙ και των ΤΕΙ.

Γυμναστές για τα γραφεία!

Η συνεχής υποβάθμιση των αθλητικών σχολείων, δημιουργεί έντονο προβληματισμό σε γονείς και μαθητές. Πέρα από την τελευταία απόφαση για την μεταφορά των παιδιών η οποία δεν

Ένας Έλληνας στο «τιμόνι» του Benjamin Franklin

Μια σπουδαία πρωτιά κατάφερε ο ομογενής επιχειρηματίας και συγγραφέας Γιώργος Χρύσης, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος του Τεχνολογικού Ινστιτούτου «Benjamin Franklin» στη Βοστώνη.

ΣΤΟ ΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προώθησε το υπουργείο Παιδείας όλα τα σχέδια των Προεδρικών Διαταγμάτων για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα που εκκρεμούσαν και για τα

ΕΝΕΡΓΩΣ

Στα πρόθυρα πολέμου
Του Κώστα Γουλιάμου*
Φωτογραφία
Τον περασμένο Μάη από αυτήν τη στήλη σημειώναμε πως ο κόσμος ενδέχεται να βιώσει μια χειρότερη από αυτήν της δεκαετίας του ’50 πολεμική σύρραξη στην Κορεατική Χερσόνησο.