Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Υπουργείο Παιδείας: Ζωντανή η μνήμη του Ν. Τεμπονέρα

Στιγμιότυπο από τις περυσινές εκδηλώσεις μνήμης
Στιγμιότυπο από τις περυσινές εκδηλώσεις μνήμης
 «Σύμβολο αγωνιστικού πνεύματος, αλλά και οδηγό προσφοράς και δράσης» αποκαλεί το υπουργείο Παιδείας τον εκπαιδευτικό Νίκο Τεμπονέρα, με αφορμή την 20η επέτειο από τη δολοφονία του, σημειώνοντας ότι η βία και η μισαλλοδοξία δεν έχουν θέση στο χώρο της Παιδείας.
  "Πριν από 20 χρόνια, ένας μάχιμος εκπαιδευτικός και αγωνιστής, ο Νίκος Τεμπονέρας, γίνεται θύμα ωμής βίας εντός του σχολικού χώρου", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου. " Η μνήμη του είναι ζωντανή, για να συμβολίζει το μεγαλείο του μάχιμου στην τάξη εκπαιδευτικού και των δημοκρατικών διεκδικήσεων και ταυτόχρονα να υπενθυμίζει, με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι ειδικά στο χώρο της Παιδείας, έννοιες όπως η βία και η μισαλλοδοξία δεν έχουν καμία θέση", επισημαίνει. 
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: