Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Στάση εργασίας Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών...

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Σωματείο Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών καλεί όλους τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους να συμμετάσχουν την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις παραστάσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης την χώρα διεκδικώντας:
α) Να μην κλείσει – συγχωνευτεί κανένα σχολείο. Λιγότεροι μαθητές ανά αίθουσα.
β) Να αποσυρθεί ο νόμος της Διαμαντοπούλου και να
απορροφηθούν άμεσα οι εκπαιδευτικοί που έχουν το δικαίωμα διορισμού από την προηγούμενη νομοθεσία (επιτυχόντες ΑΣΕΠ, 24μηνο, 30μηνο).
γ) Να παραταθεί το μεταβατικό στάδιο μέχρι την απορρόφηση όλων όσων έχουν προϋπηρεσία στο δημόσιο σχολείο.
δ) Να αναλάβει το κράτος τη συγγραφή, εκτύπωση και διανομή των σχολικών βιβλίων. Να δίνονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς όλα τα βιβλία δωρεάν στους μαθητές.
ε) Κάλυψη όλων των κενών με μόνιμούς διορισμούς.
ζ) Άμεση και πλήρη λειτουργία - αθλητικών σχολείων - Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης - ολοήμερών δημοτικών.
Με δεδομένη την αδιάλεχτη στάση του Υπουργείο Παιδείας το Σωματείο Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών κηρύσσει στάση εργασίας για την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου (11π.μ. με 2μ.μ.) προκειμένου να διευκολυνθούν οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: