Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Προσλήψεις και διορισμοί εκπαιδευτικών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ -ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ
Πώς θα γίνουν οι διορισμοί και οι προσλήψεις
ΤΟΥ Χρήστου Κάτσικα xkatsikas@xkatsikas.gr
Πάνω από 100.000 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, πτυχιούχοι δεκάδων τμημάτων και σχολών πανεπιστημίων και ΤΕΙ καταθέτουν κάθε χρόνο αιτήσεις για να διεκδικήσουν μια θέση στα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, στις σχολές της επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ- ΕΠΑΣ), στα εκατοντάδες ΙΕΚ (δημόσια και ιδιωτικά) του ΟΕΕΚ και του ΟΑΕΔ κ.λπ. Επειδή υπάρχει ένας λαβύρινθος σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις διορισμού και πρόσληψης εκπαιδευτικού προσωπικού, «ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν σήμερα, για πρώτη φορά, έναν πλήρη οδηγό για να γνωρίζουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί πώς θα γίνουν οι προσλήψεις την επόμενη χρονιά (2011/12) καθώς και την περίοδο 2012/13 και 2013/14. Δικαιολογητικά, προϋπηρεσίες, μοριοδοτήσεις, απαραίτητα πιστοποιητικά, διαγωνισμοί, μαζί με έναν οδηγό των πτυχίων που οδηγούν στη σχολική εκπαίδευση με βάση τη νέα νομοθεσία, φιλοδοξούν να δώσουν μια πλήρη εικόνα στους ενδιαφερόμενους και να τους βοηθήσουν στην προσπάθειά τους να προσληφθούν στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.

Το πλήρες κείμενο του δημοσιεύματος είναι διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές της ηλεκτρονικής έκδοσης των ΝΕΩΝ στο http://digital.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: