Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ

Ανανεώθηκε η θητεία της διοίκησης της ΠΟΣΔΕΠ μετά το τέλος των εργασιών του 10ου Συνεδρίου
 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα : Η Κίνηση Πανεπιστημιακών (ΚΙΠΑΝ) πήρε 8 έδρες, η "Συσπείρωση" 6 έδρες, η "Αριστερή Μεταρρύθμιση" (ΑΡ.ΜΕ) 5 έδρες, η Ανεξάρτητη συνδικαλιστική Κίνηση Επιστημόνων Υγείας (ΑΣΚΕΥ) 5 έδρες, το "Δίκτυο" 3 έδρες, η Δημοκρατική Πανεπιστημιακή Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) 3 έδρες, μία Ανεξάρτητη Κίνηση της φιλοσοφικής σχολής μία έδρα, μία επίσης Ανεξάρτητη Κίνηση του Ε.Μ. Πολυτεχνείου 1 έδρα και η Κίνηση Πρωτοβουλίας Ιατρικής επίσης 1 έδρα.
Έτσι παραμένουν με ελαφρά αυξημένες τις δυνάμεις που τους στήριξαν και στην προηγούμενη θητεία τους τα μέλη της προηγούμενης ηγετικής ομάδας της Ομοσπονδίας. Έκπληξη ήταν η αύξηση των δυνάμεων της παράταξης ΑΣΚΕΥ της Ιατρικών Σχολών.
Ήδη συγκροτήθηκε η Εκτελεστική Γραμματεία και πρόεδρος θα είναι και πάλι ο καθηγητής του Ε.Μ.Πολυτεχνείου Νίκος Σταυρακάκης, Γενική Γραμματέας η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευγενία Μπουρνόβα και αντιπρόεδρος ο καθηγητής της Ιατρικής Ευστ. Ευσταθόπουλος.


Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: