Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Παιδαγωγικό πρόγραμμα στήριξης για τα παιδιά των Μουσουλμάνων της Αλεξανδρούπολης

Τους όρους για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα εξετάσουν αύριο τα μέλη του Δημοτικού Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Η σύμβαση αφορά την εκτέλεση έργου με αντικείμενο την «Λειτουργία Κέντρου Στήριξης Προγράμματος Εκπαίδευσης των παιδιών της Μουσουλμανικής μειονότητας (ΚΕΣΠΕΜ) στην περιοχή Άβαντας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
  Το Κέντρο θα παράσχει παιδαγωγικές υπηρεσίες στους μουσουλμανόπαιδες στην περιοχή του Άβαντα με κεντρικό στόχο την ελληνομάθεια με την χρήση νέων τεχνολογιών και την ενίσχυση της σχολικής επίδοσης. H λειτουργία του κέντρου θα ξεκινήσει με την υπογραφή της σύμβασης και θα διαρκέσει μέχρι την 31/12/2013 
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: