Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Η πολιτική ηγεσία στα Θεοφάνεια

Η πολιτική 
ηγεσία στα Θεοφάνεια 
Στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων την Πέμπτη αναμένεται να παρευρεθεί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος. Στο ακριτικό Διδυμότειχο θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον Άρδα ποταμό, στις 11:00 το πρωί.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Ντόλιος. 
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια στη Μυτιλήνη, ενώ στην καθιερωμένη τελετή στον Πειραιά, εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι ο υπουργός  Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης.
Στην ίδια τελετή θα βρίσκονται και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Β. Αποστολάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής της Β΄ Πειραιώς Γρηγόρης Νιώτης και ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων Δημήτρης Καρύδης.
Τέλος, στις 10:30 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι και στις 11:30 θα πάει στο Κολυμβητήριο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.
Στην ιδιαίτερή της πατρίδα την Κρήτη θα βρίσκεται για τον εορτασμό των Θεοφανείων η πρόεδρος του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία, όπου θα παρακολουθήση την λειτουργία στην Μητρόπολη των Χανίων και τον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: