Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 O υφυπουργός Παιδείας, οξύς παλαιόθεν, έχει τον τρόπο του να αναστατώνει τους χώρους που εποπτεύει. Η στελέχωση του κράτους, κρίσιμη όσο τίποτε άλλο στην τρέχουσα συγκυρία της οικονομικής κρίσης, καθυστέρησε ανεπίτρεπτα και προκάλεσε πλήθος προβλημάτων στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου. Ο πόλεμος που κήρυξε στην οικογενειοκρατία στα ΑΕΙ έφερε το στίγμα της προσωπικής του ιστορίας στον ακαδημαϊκό χώρο. Και τώρα η εξώθηση σε παραίτηση του γενικού γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας φέρει πάλι την προσωπική του σφραγίδα. Τα κατάφερε τελικώς να διεγείρει την πανεπιστημιακή κοινότητα την ώρα που ξεκινούν οι αλλαγές στα ΑΕΙ. Είναι όλα αυτά προς αξιολόγηση. Αλήθεια, την κάνει κανείς;
ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: