Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Εξηγήσεις για την κατάληψη της Νομικής

Θα δώσει τη Δευτέρα στον αρμόδιο εισαγγελά ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Εξηγήσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα για την κατάληψη της Νομικής από μετανάστες καλείται να δώσει τη Δευτέρα ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης και δύο ακόμα πανεπιστημιακοί.
Εξετάζονται ως ύποπτοι για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
Τη Δευτέρα, καταθέτουν υπομνήματα τρία μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης, οι οποίοι εξετάζονται ως ύποπτοι για το κακούργημα της διακίνησης μεταναστών, ενώ κλήθηκε και το μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού, Πέτρος Σανταμούρης.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Θανάσης Κούρκουλας, μέλος της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό» έκανε λόγο για πολιτική δίωξη των συμπαραστατών που τους εξισώνει με τους δουλεμπόρους του Αιγαίου και του Έβρου.
Πρόσθεσε πως είνβαι πλέον ορατές οι συνέπειες της απεργίας πείνας στους 237 μετανάστες της Αθήνας που επιδεινώνονται λόγω της διαμονής των περισσοτέρων στην αυλή του κτιρίου της οδού Ηπείρου εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών.
Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν ή θα επαναπατριστούν εθελοντικά, δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής. 
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: