Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Η επανάσταση της Άννας

H κυρία Αννα Διαμαντοπούλου παρουσίασε χθες μια έρευνα κοινής γνώμης σε γονείς μαθητών και φοιτητών εν όψει των πολυαναμενόμενων αλλαγών στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Ο στόχος της έρευνας προφανής: να δείξει ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για αλλαγές και οι όποιες αντιδράσεις προκύψουν δεν θα αφορούν παρά μόνο μικρές μειοψηφίες. Για παράδειγμα, οι 8 στους 10 γονείς (79,8%) πιστεύουν ότι πρέπει να εφαρμοστούν οι αλλαγές ανεξαρτήτως των αντιδράσεων, ενώ περίπου 8 στους 10 (76,3%) κρίνουν ως αρνητική τη στάση των φοιτητικών παρατάξεων στα πανεπιστήμια. Κατόπιν τούτων εύχομαι ο δρόμος για την «επανάσταση της Αννας» να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα από γονείς και κηδεμόνες! 
Από το ΒΗΜΑτοδότη

Δεν υπάρχουν σχόλια: