Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέλους να φανεί και η Γεννηματά

Με χαρά υποδέχονται οι θαυμαστές της κυρίας Φώφης Γεννηματά την ενεργοποίησή της στα θέματα του υπουργείου Παιδείας για πρώτη φορά μετά τον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου, όταν ανέλαβε το αξίωμα της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας. Η Φώφη θα προεδρεύσει στην πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Διά Βίου Μάθησης που θα γίνει την προσεχή Τρίτη παρΠροβλέπω μεγάλη κατάθεση γνώσης και εμπειριών καθώς στο Συμβούλιο, το οποίο συνέρχεται δύο φορές τον χρόνο, θα συμμετάσχουν οι πάντες. Συγκεκριμένα, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, η Κεντρική Ενωση Δήμων, η Ενωση Περιφερειών, ο ΣΕΒ, η ΓΣΕΒΕ και η ΕΣΕΕ. Σημειώνω, τέλος, ότι την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρωθυπουργός. Πότε θα ξαναδούμε τη Φώφη; Προφανώς τότε που θα ξαναδούμε και τη Διά Βίου Μάθηση: στη δεύτερη συνεδρίαση του εν λόγω Συμβουλίου.ουσία της υπουργού Παιδείας κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου .
Από το ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: