Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζεται η κατάληψη στο πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας

Οι φοιτητές αντιδρούν στη συγχώνευση του Ιδρύματος με το ΤΕΙ.Κλειστά θα μείνουν και αυτή την εβδομάδα τα πολυτεχνικά τμήματα και η διοικούσα επιτροπή του Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, όπως αποφάσισαν σε νέα γενική τους συνέλευση οι φοιτητικοί Σύλλογοι.
Η κατάληψη στα τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες και ακολούθησε κατάληψη της διοικούσας επιτροπής του πανεπιστημίου (πριν τέσσερις μέρες). Οι φοιτητές αντιδρούν στο ενδεχόμενο συγχώνευσης του πανεπιστημίου με το ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας και στο κλείσιμο των σχολών τους, ενώ ζητούν να αντιμετωπιστούν άμεσα τα οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας των οποίων έγιναν μειώσεις μαθημάτων και καθηγητών.
Στη συνέλευση των Φοιτητικών Συλλόγων παρέστησαν καθηγητές - μέλη ΔΕΠ του πανεπιστημίου και εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι οποίοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις των φοιτητών
Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: