Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Σε στάση εργασίας οι καθηγητές

Σε στάσεις εργασίας από τις 8:00 έως τις 12:00 σήμερα και παραστάσεις διαμαρτυρίας προχωρά σήμερα η ΟΛΜΕ, διαμαρτυρόμενη για τα σχέδια του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων.  Οι σημερινές κινητοποιήσεις συμπίπτουν με τη συνάντηση της υπουργού Παιδείας με τους Δημάρχους και τους Περιφερειάρχες στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα για το θέμα των συγχωνεύσεων – καταργήσεων σχολικών μονάδων και τη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών.
Έτσι η ΟΛΜΕ με κάλεσμά της στα διοικητικά συμβούλια των ΕΛΜΕ, εκτός Αττικής, θα οργανώσουν σήμερα στις 10 π.μ. παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Επίσης σήμερα οι εκπαιδευτικοί θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας (Μαρούσι) στις 9 π.μ. 
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: