Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Γιώργος Παπανδρέου «Θα προτείνω νόμο στη Βουλή ώστε η Ελληνική γη να μην μεταβιβάζεται και να μην πωλείται»

Προσερχόμενος στο υπουργείο Παιδείας  προκειμένου να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του νέου συμβουλίου Δια Βίου Μάθησης και Σύνδεσης με την Απασχόληση ο πρωθυπουργός δήλωσε ερωτώμενος για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου :
«Θα προτείνω νόμο στη Βουλή ώστε η Ελληνική γη να μην μεταβιβάζεται και να μην πωλείται. Για το θέμα αυτό θα ζητήσω και τη συμφωνία όλων των κομμάτων.  Με τη μελλοντική αναθεώρηση του Συντάγματος θα ζητήσουμε να συμπεριληφθεί και εκεί ώστε η διαχείριση της ελληνικής γης να μπορεί να γίνεται μόνο με τη συμφωνία της Βουλής. Αλλάζουμε την Ελλάδα με δική μας πρωτοβουλία. Ζητάμε όχι ελεημοσύνη αλλά σεβασμό για την προσπάθειά μας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να θίξει την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού».
Το Συμβούλιο συνεδριάζει υπό την εποπτεία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας κύριας Φώφης Γεννηματά, παρουσία της υπουργού Παιδείας κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου.
Πρόκειται για το όργανο που θα συντονίζει όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματα Δια Βίου εκπαίδευσης στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: