Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΦΙΛΙΩ ΖΑΡΑΧΗ:Στόχος της κυβέρνησης η ποιοτική αναβάθμιση στα σχολεία

Στην ποιοτική αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στοχεύουν οι όποιες αλλαγές γίνουν στο πλαίσιο των συνενώσεων και συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων στην Ήπειρο. Τη διευκρίνιση αυτή έκανε η περιφερειακή διευθύντρια Ηπείρου κ. Φιλιώ Νόκα-Ζαράχη, με αφορμή τα δημοσιεύματα για το σχεδιασμό λειτουργίας των σχολείων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κάνοντας παράλληλα λόγο για «μικροπολιτικές σκοπιμότητες και δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων». Ειδική μέριμνα θα ληφθεί για τα σχολεία που βρίσκονται στις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές, καθώς η μετακίνηση των μαθητών σε καθημερινή βάση δεν γίνεται, ειδικά τη χειμερινή περίοδο, με τις καλύτερες προϋποθέσεις ασφαλούς μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: