Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψαν το πετρέλαιο και ξύλιασαν οι μαθητές!

Αντί για βλάβη οι δάσκαλοι ανακάλυψαν άδεια δεξαμενή
Ούτε τους ανήλικους μαθητές δεν σεβάστηκαν οι αδίστακτοι διαρρήκτες που διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις ενός σχολείου στην Κρήτη… Άδειασαν την δεξαμενή του καλοριφέρ και «ρούφηξαν» όσο πετρέλαιο περιείχε, αφήνοντας τα παιδιάνα… «ξυλιάσουν» από την παγωνιά μαζί με τους δασκάλους τους!
Η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν οι εκπαιδευτικοί επιχείρησαν να ανάψουν τα καλοριφέρ του σχολείου για να ζεσταθούν οι αίθουσες του σχολείου που βρίσκεται στους Αγίους Δέκα, ένα χωριό της επαρχίας Καινουργίου του Ηρακλείου Κρήτης,
με 800 κατοίκους όλους κι όλους… Αναζητώντας την βλάβη, διαπίστωσαν ότι το πετρέλαιο είχε κάνει «φτερά» κι έτσι το μάθημα έγινε σε συνθήκες… παγετού!
*** 
Ακόμη χειρότεροι ήταν οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το 2ο Λύκειο της Τρίπολης. Αυτοί δεν είχαν σκοπό να κλέψουν, αλλά να προκαλέσουν ζημιά στο σχολείο γι’ αυτό έφραξαν τις αποχετεύσεις και άνοιξαν τις
βάνες των καλοριφέρ, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν όλοι οι χώροι από λήμματα και ακαθαρσίες! Με τέτοιες συνθήκες ήταν αδύνατο να γίνει μάθημα και ο δήμαρχος Τρίπολης αποφάσισε να μην λειτουργήσει το σχολείο και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: