Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Αρχαία μουσικά όργανα απο το Κατάκολο στην...Αυστραλία

Ολόκληρο το Μουσείο αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων του Κώστα Κοτσανά μεταφέρεται από το Κατάκολο στην Αυστραλία για τρεις μήνες. Σήμερα ταξιδεύουν αεροπορικώς τα 42 αρχαιοελληνικά μουσικά όργανα από το ομώνυμο μουσείο του Κατακόλου στη Μελβούρνη, προκειμένου να εκτεθούν στο Αυστραλιανό κοινό.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 28 Μαρτίου. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Μουσείου και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού της Αυστραλίας και θα στεγασθεί στο κτήριο του Ελληνικού Μουσείου, που είναι ένα από τα ιστορικότερα κτήρια του κέντρου της Μελβούρνης. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι τρεις μήνες και θα λήξει στις 26 Ιουνίου.
Στις 28 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, έχει προγραμματισθεί διάλεξη με θέμα : «Η άγνωστη τεχνολογία των αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: