Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Οι μαθητές για την Ημέρα της Ευρώπης

 Εγκύκλιο σχετικά με τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, στις 9 Μαΐου, υπέγραψε ο ειδικός γραμματέας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Μιχ. Κοντογιάννης.Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα της Ευρώπης, η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση και του ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών (ΕΚΕΜ), διοργανώνουν προσομοίωση συνεδρίασης επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από μαθητές της β’ λυκείου των γενικών και επαγγελματικών λυκείων. Στην εν λόγω προσομοίωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 07/05/2011, θα συμμετάσχουν εβδομήντα μαθητές από όλη τη χώρα, με τριάντα πέντε καθηγητές-συνοδούς, με θέματα συζήτησης που θα αφορούν το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: