Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Εκλογή λέκτορα με πλαστά πιστοποιητικά;

Καταγγελία από μέλη ΔΕΠ - Έλεγχο ζητά το Υπουργείο Παιδείας
Με δύο έγγραφα προς τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος, ζητεί να γίνει έλεγχος, ύστερα από καταγγελίες περί λογοκλοπής και αμφισβήτησης γνησιότητας πιστοποιητικών για την εκλογή λέκτορα.
Η εκλογή αφορά στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο γνωστικό αντικείμενο της Μαιευτικής Γυναικολογίας, καθώς αμφισβητείται η γνησιότητα των πιστοποιητικών που κατέθεσε η υποψήφια για την μία θέση μέλους ΔΕΠ. Την καταγγελία στο Υπουργείο έκαναν άλλα μέλη ΔΕΠ και βάση αυτής έγινε η παρέμβαση του Υφυπουργού Παιδείας.

Ειδικότερα, στο ένα από τα δύο έγγραφά του, ο κ. Πανάρετος σημειώνει: «Σας διαβιβάζουμε επιστολή μελών ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η οποία περιήλθε στο υπουργείο Παιδείας και αφορά στη διαδικασία εκλογής και στην αμφισβήτηση της γνησιότητας των πιστοποιητικών της υποψήφιας για μία θέση μέλους ΔΕΠ της βαθμίδας του λέκτορα τής ως άνω σχολής στο γνωστικό αντικείμενο "Μαιευτική Γυναικολογία" και παρακαλούμε να διερευνήσετε τα καταγγελλόμενα, καθώς και να λάβετε υπόψη τα αναφερόμενα στην επιστολή κατά τον έλεγχο νομιμότητας του σχετικού φακέλου, ενημερώνοντας την υπηρεσία μας και τους ενδιαφερομένους σχετικά»
Βάσω Σκουλίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: