Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Πανεπιστημιακά συγγράμματα | «Παγώνει» η διαδικασία διανομής

 
Την προσωρινή αναστολή της διανομής των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων του εαρινού εξαμήνου αποφάσισαν, κατά τη διάρκεια της σύσκεψής τους, οι εκδοτικοί οίκοι... Με αυτό τον τρόπο αντιδρούν στην αδράνεια του υπουργείου Παιδείας απέναντι στο αίτημά τους για επίσημη απάντηση σχετικά με τις οικονομικές οφειλές του Δημοσίου προς τους ίδιους και για την καθυστέρηση οριστικοποίησης της νέας κοστολόγησης.Αναλυτικότερα, στη σύσκεψη των συλλογικών φορέων των εκδοτών αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος προσωρινής αναστολής της έναρξης διανομής των επιστημονικών συγγραμμάτων του εαρινού εξαμήνου προς το υπουργείο Παιδείας και το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, αλλά και η άμεση διοργάνωση συνέντευξης Τύπου στη Στοά του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: