Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Μετά τον Πάγκαλο σειρά είχε η Διαμαντοπούλου

Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου,  γιουχαρίστηκε έντονα χθες το μεσημέρι έξω από κεντρικό ξενοδοχείο, όπου συμμετείχε στη συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των επιστημονικών ενώσεων των εκπαιδευτικών Γαλλικής και Γερμανικής Φιλολογίας όλης της χώρας, με θέμα  »Η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης κ Θρησκευμάτων για το «Νέο Λύκειο» και οι θέσεις των επιστημονικών ενώσεων των εκπαιδευτικών Γαλλικής και Γερμανικής Φιλολογίας για μια αποτελεσματική και ποιοτική δημόσια ξενόγλωσση εκπαίδευση». Μέλη συνδικαλιστικών φορέων της Εκπαίδευσης γιούχαραν την υπουργό, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την οδό Μπενάκη, ώστε να μην έρθουν σε επαφή οι συγκεντρωμένοι με την κυρία Διαμαντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: