Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών των δημοτικών και των νηπιαγωγείων για το 2011 ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Συνολικά υποβλήθηκαν 9.573 αιτήσεις, από τις οποίες ικανοποιήθηκαν 1.459 (ποσοστό 15,24%).

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.
Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι 21/06/2011. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2011.
Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και οι Διευθυντές Διευθύνσεων και Προϊστάμενοι Γραφείων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.
Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις, είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.
Κάντε «κλικ» στο αρχείο «Οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών» που βρίσκεται στις Σχετικές Συνδέσεις, στο τέλος του άρθρου, για να διαβάσετε τους πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών και τις βάσεις των μεταθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: