Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Με Αρχαία και Φυσική κατεύθυνσης συνεχίζονται οι Πανελλήνιες

Στα Αρχαία Ελληνικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των φετινών Πανελληνίων.

Η εξέταση ξεκινάει στις 8:30 και οι μαθητές πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες μισή ώρα νωρίτερα. Οι υποψήφιοι έχουν στη διάθεσή τους 3 ώρες προκειμένου να απαντήσουν στα θέματα.
Οι Πανελλήνιες θα συνεχιστούν και πάλι τη Δευτέρα, με τους υποψηφίους της θεωρητικής κατεύθυνσης να διαγωνίζονται στα Λατινικά, τους υποψηφίους της Θετικής στη Χημεία, το μάθημα της Ηλεκτρολογίας για τους υποψηφίους της τεχνολογικής κατεύθυνσης του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγρ. Περιβάλλον για τους μαθητές της Τεχνολογικής του κύκλου Πληροφορικής & Υπηρεσιών.
Το enet.gr θα δημοσιεύσει τα θέματα και τις απαντήσεις, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Ορόσημο» και «Μπαχαράκη».
Διαβάστε τα σχετικά θέματα για τις προηγούμενες ημέρες των Πανελληνίων, όπου μπορείτε να βρείτε και τα θέματα και τις απαντήσεις τους για όλα τα μαθήματα: 
"Διαδικτυακό" το θέμα της έκθεσης των Πανελλαδικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: