Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Ανώτατες τεχνολογικές.... λαμογιές!!!

(από agrinionet)
Απ’ ότι φαίνεται σε λίγο όλη Ελλάδα θα παρακολουθεί τη «Διαύγεια του ΤΕΙ Μεσολογγίου». Δεν τους έφταναν τα προβλήματα με το κλείσιμο των 3 τμημάτων, διασκεδάζουν φαίνεται με τα μαργαριτάρια των αποφάσεων που αναρτώνται στη Διαύγεια.
Τσιμπήσαμε αυτή τη φορά 2 θέματα που αφορούν τροποποιήσεις προϋπηρεσιών «προς τα πάνω πάντα». Φαίνεται τελικά πως οι προϋπηρεσίες στο...
ΤΕΙ Μεσολογγίου αποτελούν επιβράβευση των «καλών» καθηγητών και υπαλλήλων.
Η πρώτη φέρεται να αφορά έναν πρωτοβάθμιο καθηγητή προϊστάμενο μάλιστα στο τμήμα της Ναυπάκτου οποίος επιμένει να μην επιστρέψει το τμήμα του ΤΕΙ Ναυπάκτου στο Μεσολόγγι και ας πληρώνει 350.000 χιλιάρικα ενοίκιο....
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προϋπηρεσίες ελέγχονται από το γραφείο προσωπικού, υπογράφει ο προϊστάμενος τμήματος, υπογράφει ο οικονομικός διευθυντής υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας και στο τέλος υπογράφει ο πρόεδρος την απόφαση είτε του συμβουλίου του ΤΕΙ για εκπαιδευτικούς, είτε του υπηρεσιακού συμβουλίου για υπαλλήλους Όλα αυτά βέβαια αν η προϋπηρεσία δεν έχει πρόβλημα και αρνούνται να υπογράψουν ένας ή περισσότεροι από τους υφιστάμενος οπότε αναλαμβάνει την ευθύνη ο πρόεδρος, ο ΓΓ και το συμβούλιο ΤΕΙ και παράνομα την αναγνωρίζουν με κίνδυνο αν γίνει κάποια στιγμή οικονομικός έλεγχος να αποδώσει ο συγκεκριμένος καθηγητής τα παράνομα λεφτά ως αχρεωστήτως καταβληθέντα και οι υπογράφοντες να πάνε μέσα!!!
Περισσότερα στην πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: