Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Για καλά διαβασμένους τα θέματα της Βιολογίας

Δυσκολότερα από πέρυσι ήταν τα θέματα της Βιολογίας που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης. Οι μαθητές της θεωρητικής και της τεχνολογικής κατεύθυνσης δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες, καθώς βατά ήταν τα θέματα
της Ιστορίας, της Χημείας-Βιοχημείας και των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, με τρία μαθήματα κατεύθυνσης: Αρχαία Ελληνικά για τους υποψήφιους της Θεωρητικής, Φυσική για της Θετικής και Φυσική για την Τεχνολογική (και των δύο κύκλων).
Εκτός από τα σημερινά δύσκολα θέματα της Βιολογίας, οι υποψήφιοι αντιμετώπισαν δυσκολίες στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και την Ιστορία γενικής παιδείας, με αποκορύφωμα τα Μαθηματικά γενικής παιδείας, για τα θέματα των οποίων άσκησε έντονη κριτική η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.
Αναλυτικά τα θέματα που "έπεσαν" στα σημερινά μαθήματα είναι τα εξής:
Το enet.gr σας παρουσιάζει τις απαντήσεις των θεμάτων, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Ορόσημο» και «Μπαχαράκη»:
Διαβάστε τα σχετικά θέματα για τις προηγούμενες ημέρες των Πανελληνίων, όπου μπορείτε να βρείτε και τα θέματα και τις απαντήσεις τους για όλα τα μαθήματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: