Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Σύγκλιση διαπιστώνει η Διαμαντοπούλου

Σύγκλιση διαπιστώνει η Διαμαντοπούλου
Υπάρχει σημαντικός αριθμός θεμάτων στα οποία συγκλίνουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση ανέφερε σήμερα, μετά την συνάντησή της με τον προέδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

"Με την επίσκεψη στον κύριο Σαμαρά ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Ήταν μια μακρά συζήτηση. Τέθηκαν όλα τα επιμέρους σημεία που αφορούν στις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση, για τα οποία συζητήσαμε σε βάθος", δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.
Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι "ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός θεμάτων στα οποία συγκλίνουμε και εκτιμώ ότι με τη συζήτηση μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος".
Ο αρμόδιος τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, δήλωσε ότι "είναι πάγια θέση της ΝΔ ότι στα σημαντικά ζητήματα όπως η Παιδεία πρέπει να υπάρχει συναίνεση και σύνθεση απόψεων που να ευνοεί την διαμόρφωση μακροχρόνιας στρατηγικής που να μην αλλάζει από κυβέρνηση σε κυβέρνηση και από υπουργό σε υπουργό". 
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: