Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κατάθεση μηχανογραφικών για υποψηφίους με σοβαρές παθήσεις

Από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά τους δελτία για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, η σχετική πλατφόρμα υποβολής μηχανογραφικού βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr και θα είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο προκειμένου οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν τη σειρά των σχολών στις οποίες θέλουν να εισαχθούν και να δηλώσουν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την υποψηφιότητά τους για την κάλυψη ποσοστού 5% των εισακτέων για το έτος 2011. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων, οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν με εταιρία ταχυμεταφοράς σειρά από έγγραφα, για τα οποία μπορούν να ενημερωθούν στην ίδια ιστοσελίδα.
agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: