Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συκοφαντίες σχετικά με την εκτύπωση του μαθητικού DVD

Συκοφαντίες σχετικά με την εκτύπωση του μαθητικού DVD
"Άθλιο και συκοφαντικό ψέμα" χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο τη διακινούμενη φήμη στο διαδίκτυο ότι τα DVD με το σχολικό υλικό που μοιράστηκαν στους μαθητές, ήταν παραγωγή εταιρίας του συζύγου της Αννας Διαμαντοπούλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ήδη κινούνται οι νομικές διαδικασίες αποκατάστασης της αλήθειας και έχει ζητηθεί η συνδρομή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η διαδικασία εκτύπωσης και διανομής των DVD με το εκπαιδευτικό υλικό, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ανατέθηκε στο ΙΤΥΕ (Διόφαντος), "το οποίο ακολούθησε κάθε νόμιμη διαδικασία για την διεκπεραίωση της υπόθεσης, με την οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση η Υπουργός Παιδείας, ο σύζυγος της ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενής".
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: