Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Σε 160 τ.μ. η Ελλάδα, στο επίκεντρο η τιμώμενη Ισλανδία

Σε 160 τ.μ. η Ελλάδα, στο επίκεντρο η τιμώμενη Ισλανδία
Σε τίποτα δεν θυμίζει τις παλιές καλές εποχές η προετοιμασία μας για τη φετινή 63η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, η οποία ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει έως τις 16 Οκτωβρίου.

Σε τίποτα δεν θυμίζει τις παλιές καλές εποχές η προετοιμασία μας για τη φετινή 63η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, η οποία ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει έως τις 16 Οκτωβρίου. Υπό τη σκιά της οικονομικής κρίσης, το ελληνικό περίπτερο, σε ενιαίο χώρο 160 τ.μ., με διοργανωτή πλέον το ΕΚΕΒΙ, θα συν-στεγάσει δεκαπέντε ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, μεταξύ άλλων οι Αγρα, Καπόν, Καστανιώτης, Μέλισσα, Μεταίχμιο, Παπαδόπουλος, Πατάκης, Σύγχρονοι Ορίζοντες, Καλέντης, Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού - Παράρτημα Βερολίνου κ.ά. Με τιμώμενη χώρα την Ισλανδία, η φετινή Εκθεση Βιβλίου έχει στο μότο της τις έννοιες της αναθεώρησης και της ανανέωσης, δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: