Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

3 και 11-13 Νοεμβρίου: Συνέδριο για τη Μαθηματική Μοντελοποίηση, στην Αθήνα

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον για πολλούς επιστήμονες - και εκτός μαθηματικών - προδιαγράφεται το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο
Μαθηματικής Παιδείας, καθ' ότι έχει θέμα του τη «Μαθηματική Μοντελοποίηση: Εφαρμογές στις επιστήμες, στην τεχνολογία και στην εκπαίδευση». Θα διεξαχθεί στις 11-13 Νοεμβρίου 2011, αλλά μια πρόγευσή του θα δοθεί σε προσυνεδριακή εκδήλωση με το ίδιο θέμα, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου «Ιανός» (Σταδίου 24, Αθήνα). Ομιλητές τής εν λόγω «πρόγευσης» θα είναι ο πρόεδρος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) καθ. Γρηγόριος Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου καθ. Γιάννης Στρατής. Για πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hms.gr ή τηλεφωνήστε στα 210 3616.532, 210 3617.784.
a.kafantaris@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: