Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Εως και τις 31/10 οι εγγραφές σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Εως και τις 31/10 οι εγγραφές σε ΑΕΙ - ΤΕΙ
Μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών των εισαχθέντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται αόμη ότι κατά την πρώτη εφαρμογή του ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου, ένας μικρός αριθμός υποψηφίων δήλωσε ότι ανήκει σε ειδική περίπτωση πολυτέκνου, τριτέκνου ή κοινωνικών κριτηρίων, επικαλούμενοι δικαιολογητικά μη συμβατά με τα απαιτούμενα στο Νόμο.
Το Υπουργείο Παιδείας αναφέρετι ότι "επεξεργάζεται αντιμετώπιση του προβλήματος κατ' εξαίρεση μόνο για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12, σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι αυτοί θα εισαχθούν στην αντίστοιχη Σχολή της γενικής κατάταξης με βάση την βαθμολογία τους".
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: