Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ του ΗΠΕΙΡΩΤΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ

Ο πολύ ενεργητικός Σύλλογος των Ηπειρωτών Φραγκφούρτης ενημέρωσε όλα τα μέλη και τους φίλους του για τις φετινές δραστηριότητες.

Παραμένει το παλιό πρόγραμμα εκμάθησης χορού, που γίνεται κάθε Σάββατο από τις 12.00 μέχρι στις 2.00  για τα παιδιά και κάθε Κυριακή από τις 4.00 μέχρι στις 5.00 για τους ενήλικες.
Εκείνο που έχει φέτος μεγάλη σημασία είναι οι δραστηριότητες που θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο, 22 Οκτώβρη του 2011. Αυτό το Σάββατο κεντρικό θέμα είναι: ΗΠΕΙΡΟΣ και ΠΑΡΑΔΟΣΗ. 
Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων, που  θα  αρχίσουν από τις 12.00 το μεσημέρι και θα κρατήσουν, ανάλογα με τα κέφια, μέχρι αργά το βράδυ:
  • θα παρουσιαστούν και θα διαφημιστούν προϊόντα από την Ήπειρο, που διατίθεντι από τους Ηπειρώτες επιχειρηματίες της περιοχής
  • θα γίνει επίδειξη κι εκμάθηση ανοίγματος φύλλων πίτας από τις έμπειρες Ηπειρώτισσες γθναίκες του Συλλόγου
  • Θα μαγειρευτεί βραστή προβατίνα, σύμφωνα με τις παλιές συνταγές από τα ηπειρώτικα πανηγύρια και ους ηπειρώτικους γάμους
  • θα παραβρεθούν πολλοί συμπατριώτες στους χώρους του Συλλόγου, στην αυλή της  εκκλησίας του Προφήτη Ηλία Φραγκφούρτης SolmStr 1a, 60486, τηλέφωνο 069 77 0 60 669
Όσοι παραβρεθούν, δε θα χάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: