Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Αποστολή βιβλίων σε Φλώρινα - Πρέσπες - Αμύνταιο

Αποστολή βιβλίων σε Φλώρινα - Πρέσπες - Αμύνταιο
Τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος "ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ", με δράσεις οι οποίες περιλαμβάνουν αποστολές βιβλίων εκαπαιδευτικού περιεχομένου σε ακριτικές περιοχές, άρχισε η Μη Κυβερνητική
Οργάνωση (Μ.Κ.Ο.) "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Στο πρόγραμμα προβλέπεται η ενίσχυση βιβλιακού υλικού σε σχολικές βιβλιοθήκες ακριτικών περιοχών της Ελλάδας, αλλά και δωρεάν διάθεση βιβλίων και γραφικής ύλης σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Σκοπός των ενεργειών αυτών, όπως αναφέρει η "Αποστολή", είναι η ενίσχυση της εθνικής προόδου και η πνευματική ανάπτυξη των νέων μας. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με τους Δήμους.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πρώτες ακριτικές γωνιές της πατρίδας μας, που ενισχύθηκαν με περισσότερα από 7.000 βιβλία και γραφική ύλη από την Μ.Κ.Ο. "Αποστολή" στον Β' κύκλο ενεργειών του προγράμματος "ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ", είναι η Φλώρινα, οι Πρέσπες και το Αμύνταιο.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: