Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Πυροβολισμοί και απόπειρα διάρηξης μέσα σε φοιτητική εστία

Πυροβολισμοί και μια απόπειρα διάρρηξης έφεραν τα ξημερώματα της Παρασκευής την αστυνομία μέσα σε μια από τις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου, η οποία τελικά προχώρησε στη σύλληψη
ενός 37χρονου άνδρα πολωνικής καταγωγής, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μόλις 3,4 γραμμάρια κάνναβης και ένα φυσίγγιο των 9mm, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, διέμενε παράνομα σε δωμάτιο της φοιτητικής εστίας.
Σύλληψη 37χρονου κατά τις έρευνες για οπλοκατοχή και κάνναβη
Αναλυτικότερα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, δύο φοιτητές που έμεναν επίσης στην εστία αντιλήφθηκαν πως δύο άγνωστοι προσπαθούσαν να διαρρήξουν την πόρτα δωματίου του ισογείου εντός των νέων φοιτητικών εστιών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και ένας από αυτούς γυρίζοντας προς το μέρος των φοιτητών, πυροβόλησε εναντίον τους σύμφωνα με την αστυνομία.
Σε βάρος των δύο άγνωστων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ωστόσο, η έρευνα της αστυνομίας που ακολούθησε είχε ένα παράπλευρο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, όταν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν στο σημείο του επεισοδίου, ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εστίας ότι οι δύο δράστες βρίσκονται πιθανότατα κρυμμένοι σε κάποιο δωμάτιο του κτηρίου. Ακολούθως, δικαστική λειτουργός, συνοδεία αστυνομικών, διενήργησε έρευνες σε τέσσερα δωμάτια της εστίας, όπου βρήκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προχώρησαν δε και στη σύλληψη ενός 37χρονου άνδρα, πολωνικής υπηκοότητας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μόλις 3,4 γραμμάρια κάνναβης και ένα φυσίγγιο των 9mm, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, διέμενε παράνομα σε δωμάτιο της φοιτητικής εστίας.

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: