Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Δεν είναι διαφήμιση αλλ’ ενημέρωση....
Ασφαλώς και σας συμφέρει να μας αναθέσετε την έκδοση του πονήματός σας...

Την διατριβή, την ποιητική συλλογή, το λεύκωμα, το μυθιστόρημα και  ο,τιδήποτε άλλο. Tα χειρόγραφά σας αποκτούν σε μας μορφή βιβλίου με όρους που καθορίζετε εσείς και με τις πλέον συμφέρουσες τιμές.


 Παρέχουμε σ’ όλους τους συγγραφείς και ιδιαίτερα στους νέους, τη δυνατότητα να εκδίδουν και να θέτουν σε κυκλοφορία τα βιβλία τους, χωρίς πρόβλημα, χωρίς σκοτούρες και χωρίς ταλαιπωρίες.Η συνεργασία μας δεν περιορίζεται στον εκτυπωτικό μόνο τομέα, θέτουμε στην διάθεσή σας ένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών, για την επιμέλεια των κειμένων σε μονοτονική ή πολυτονική γραφή, για το φωτογραφικό υλικό και για την γραφιστική φροντίδα, τις διορθώσεις, την σύνταξη δελτίου τύπου και την προβολή του βιβλίου σας από την ιστοσελίδα μας. Θα έχετε επίσης την συμπαράστασή μας σ’ ότι αφορά την διακίνηση του βιβλίου, καθώς και την βοήθειά μας αν θελήσετε να προβούμε στην οργάνωση παρουσίασης, σε χώρο που θα επιλέξουμε από κοινού.Επτάλοφος α.β.ε.ε.

Ο μονόδρομος για τις εκδόσεις σας.

Από το 1945 στην υπηρεσία των ελληνικών γραμμάτων στην Κωνσταντινούπολη και από το 1965 στην Ελλάδα.

Αρδηττού 12-16 Μετς, 116 36 Αθήνα

Τηλ. 210.9214.820 - 210.9217513 - 210.0214452 - 210.9227402
www.eptalofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: