Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Αυξημένες οι επιχορηγήσεις σχολείων στα Γιάννενα

Αυξημένες σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά είναι οι πιστώσεις για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων στο νέο δήμο Ιωαννιτών. Η απόδοση των πιστώσεων αυτών και η
χρηστή διαχείριση διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.Αναλυτικά το ποσό που διατίθεται φέτος για τα λειτουργικά των σχολείων ανέρχεται στο ποσό του 1.357.309 ευρώ, ενώ κατά την προηγούμενη χρονιά το αντίστοιχο ποσό έφτανε στα 1.290.676 ευρώ. Για τις επισκευές των σχολικών κτιρίων την τρέχουσα χρονιά διατέθηκε το ποσό των 172.500 χιλιάδων ευρώ ενώ την προηγούμενη το ποσό που είχε δοθεί έφτανε στις 117.900 χιλιάδες.«Αποδίδουμε στα σχολεία το σύνολο των πιστώσεων που πρέπει να λάβουν χωρίς καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και με βάση τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία και στην κάλυψη των αναγκών, ειδικά τη χειμερινή περίοδο όπου είναι αυξημένες», σημείωσε σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος Βούλα Τσίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: