Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Συσκέψεις πρυτάνεων για την προστασία των Πανεπιστημίων

Συσκέψεις πρυτάνεων για την προστασία των Πανεπιστημίων
Η προστασία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων εν όψει του τριημέρου εορτασμού για το Πολυτεχνείο αποτεέλεσαν το αντικείμενο αλλεπάλληλων συσκέψεων των πρυτανικών Αρχών.

Από σήμερα αναμένεται να κλείσουν πολλές σχολές του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως η Νομική που στεγάζεται στην οδό Σόλωνος, αλλά και άλλες που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.
Θα κλείσει, επίσης, και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο θα περιφρουρείται από την πανεπιστημιακή κοινότητα το ερχόμενο τριήμερο.
Το Πάντειο Πανεπιστήμιο πραγματοποιεί απόψε την κεντρική του εκδήλωση και αύριο θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο.
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν, όπως κάθε χρόνο, στο κεντρικό κτήριο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων από αύριο το πρωί και θα κορυφωθούν την Πέμπτη το απόγευμα με την καθιερωμένη πορεία στην αμερικανική πρεσβεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: