Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Κάνουν μάθημα στην εκκλησία..

Μέσα στην εκκλησία του χωριού κάνουν μάθημα οι μαθητές της Δ’ τάξης του δημοτικού σχολείου Γερανίου, στην Κρήτη, επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν πρόλαβαν να... επισκευάσουν την ετοιμόρροπη στέγη του σχολικού κτιρίου τους.
Τρεις μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους, οι μικροί μαθητές φιλοξενούνται σε δανεικούς χώρους. Ειδικά για την Τετάρτη δημοτικού δόθηκε η λύση… της εκκλησίας. Τα παιδιά κάνουν μάθημα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου. Έχουν μεταφέρει εκεί τα θρανία τους και τον πίνακα. Η σκηνή μοιάζει βγαλμένη από την… Τουρκοκρατία!
Όπως γράφει η εφημερίδα Ρεθυμνιώτικα Νέα, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση δημιουργήθηκε εξαιτίας της κωλυσιεργίας που παρουσιάστηκε κατά την προκήρυξη του διαγωνισμού και την ανάθεση του έργου για την αποκατάσταση της ετοιμόρροπης σκεπής, αλλά και κατά την εκτέλεση των εργασιών, οι οποίες θα έπρεπε να είχαν προγραμματιστεί και να έχουν υλοποιηθεί νωρίτερα το καλοκαίρι.

nenews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: