Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη «Νέρωνας» εκπαιδευτικός

Συνελήφθη «Νέρωνας» εκπαιδευτικός
Τη ...δόξα του Νέρωνα ζήλεψε 55χρονος εκπαιδευτικός από το Ψυχικό. Εβγαινε τις νύχτες από το σπίτι του και πυρπολούσε οχήματα σε όλη την Αττική. Το τελευταίο δίμηνο είχε

πυρπολήσει 21 αυτοκίνητα, κάδους απορριμμάτων και Αλσύλια. Δίδασκε σε σχολείο των Μεγάρων.Ο συλληφθείς είχε γίνει ο εφιάλτης του Πυροσβεστικού Σώματος με τους συνεχείς εμπρησμούς. Κάθε βράδυ οι πυροσβέστες έτρεχαν με τα οχήματα για να σβήσουν τις φωτιές που είχε βάλει ο εκπαιδευτικός.Τελικά οι αστυνομικοί τον εντοπίσαν και τον συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω χθες το μεσημέρι στου Αμπελόκηπους.Ο συλληφθείες είχε τοποθετήσει και είχε ενεργοποιήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό – εμπρηστικό μηχανισμό σε ΙΧΕ αυτοκίνητο πολίτη, που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή δίπλα σε άλλα αυτοκίνητα.Μάλιστα, όταν εντοπίστηκε, απείλησε τους αστυνομικούς με ένα ομοίωμα πιστολιού. Όπως είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, έβαζε τις φωτιές για να κάψει τους ...δαίμονες...Από τους μηχανισμούς που τοποθετούσε όμως τα βράδια, είχε πυρπολήσει οχήματα, κάδους απορριμμάτων, αλσύλλια κλπ, στις περιοχές του Παλαιού και Νέου Ψυχικού, στο Χαλάνδρι, στη Φιλοθέη και σε άλλες περιοχές της Αττικής.Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν, το τελευταίο 3μηνο, είχε τοποθετήσει πάνω από 30 μηχανισμούς και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, οι οποίες διερευνώνται.

Οι αυτοσχέδιοι μηχανισμοί αποτελούνταν από μεγάλα γκαζάκια, τα οποία τοποθετούσε μέσα σε νάιλον τσάντα μαζί με συμπιεσμένα κομμάτια βαμβακιού, χαρτιά, εφημερίδες, εμποτισμένα με ασετόν.Σε άλλες περιπτώσεις τοποθετούσε κάτω από αυτοκίνητα σάκους απορριμμάτων με χαρτιά, νάιλον σακούλες, πλαστικά αντικείμενα ή ξερόκλαδα εμποτισμένα με εύφλεκτο υγρό ή από μπουκάλια σπρέι και προκαλούνταν ανάφλεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: