Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός εφεδρείας και οι διοικητικοί ΑΕΙ - ΤΕΙ

Εκτός εφεδρείας και οι διοικητικοί ΑΕΙ - ΤΕΙ

Την εξαίρεση των διοικητικών υπαλλήλων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το μέτρο της εφεδρείας προτίθεται να ζητήσει ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα κατά την πρώτη ενημέρωση που είχε προς τους εκπαιδευτικούς συντάκτες.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος έκανε γνωστό ότι το αίτημά του, το οποίο έχει ήδη διατυπωθεί προφορικά, θα υποβληθεί και εγγράφως στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα, προκειμένου οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ από την εφεδρεία να εξαιρεθούν για τουλάχιστον δύο χρόνια από το μέτρο της εφεδρείας, από το οποίο έχουν ήδη εξαιρεθεί οι εκπαιδευτικοί.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος εκτίμησε σε περίπου 200 τους υπαλλήλους από τη δεξαμενή των διοικητικών που επρόκειτο να βγουν στην εφεδρεία, τους χαρακτήρισε όμως «πολύτιμους» για την ομαλή λειτουργία ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: