Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Tα 25 τμήματα των ΤΕΙ που ανοίγουν πόρτες εργασίας

Tα 25 τμήματα των ΤΕΙ που ανοίγουν πόρτες εργασίας

Ολοένα και περισσότεροι υποψήφιοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους τα τελευταία χρόνια σε πολλά τμήματα των τεχνολογικών ιδρυμάτων, τα οποία υπόσχονται επαγγελματική αποκατάσταση.

Πρόκειται για σχολές οι οποίες δεν απαιτούν άριστες βαθμολογίες αφού οι βάσεις τους κυμαίνονται μεταξύ 12.000 έως 14.000 μορίων. Όσο αφορά τα δημοφιλέστερα γνωστικά αντικείμενα, ξεχωρίζουν αυτά της Φυσικοθεραπείας, της Διατροφής και Διαιτολογίας, της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας, της Ραδιολογίας - Ακτινολογίας κ.λπ. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί αριστούχοι, οι οποίοι συγκέντρωσαν πέρυσι πάνω από 18.000 μόρια, είχαν επιλέξει ένα από αυτά τα τμήματα στην κορυφή των προτιμήσεών τους.
Στο σημερινό «ΕΘΝΟΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ» οι υποψήφιοι που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις θα αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες και για τις ιατρικές σπουδές. Συγκεκριμένα, θα ενημερωθούν για τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας, τις περσινές βάσεις εισαγωγής και τις θέσεις που διατίθενται.
Τέλος, οι ελλείψεις που υπάρχουν σε αρκετά ολοήμερα σχολεία φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για πρόσθετους διορισμούς, προκειμένου να λειτουργήσουν ομαλά.
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Στην... ουρά για μια θέση στα ολοήμερα σχολεία
SOS
ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ TIΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: