Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Επαγγελματικά δικαιώματα Αναγνωρίστηκαν τα πρώτα... franchise πτυχία στην Ελλάδα

Τα πρώτα πτυχία με την μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise) αναγνωρίστηκαν ήδη σε επίπεδο επαγγελματικών δικαιωμάτων στη χώρα μας, απο το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) του υπουργείο Παιδείας.

Καιρός να ξυπνήσουν

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Λ. ΠΟΛΙΤΗ (ΤΑ ΝΕΑ)

 
Ύστερα από έναν χρόνο εκκωφαντικής σιωπής και πλήρους απραξίας της πανεπιστηµιακής κοινότητας, κάτι αρχίζει να κινείται. Έχουµε ξεχάσει όλοι – γιατί πρώτοι το ξέχασαν οι ίδιοι – ότι η Ελλάδα διαθέτει µια οµάδα µελών της πανεπιστηµιακής κοινότητας µε σπουδαία βιογραφικά και τεράστιο διεθνή κύκλο.

Επιτέλους να φανεί και η Γεννηματά

Με χαρά υποδέχονται οι θαυμαστές της κυρίας Φώφης Γεννηματά την ενεργοποίησή της στα θέματα του υπουργείου Παιδείας για πρώτη φορά μετά τον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου, όταν ανέλαβε το αξίωμα της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας. Η Φώφη θα προεδρεύσει στην πρώτη