Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΑΣΚ εκπαιδευτικών κατά κυβέρνησης, ΑΔΕΔΥ


«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι οι 200.000 εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι αποφασισμένοι να αγωνισθούν μέχρι τέλους, διεκδικώντας πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, μέσα από ένα δίκαιο ενιαίο μισθολόγιο». Αυτά διακηρύσσει η ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η οποία ασκεί οξύτατη κριτική στην κυβερνητική πολιτική αλλά και στην

Τι σημαίνει το επώνυμο Καρατζαφέρης;

Η λέξη της εβδομάδας από τα 24γράμματα: Τι σημαίνει το επώνυμο Καρατζαφέρης; Γράφει ο Γιώργος Δαμιανός
Παρουσίαση με λίγα λόγια: Η γλωσσική ιστορία του

Γιώργος Παπανδρέου «Θα προτείνω νόμο στη Βουλή ώστε η Ελληνική γη να μην μεταβιβάζεται και να μην πωλείται»

Προσερχόμενος στο υπουργείο Παιδείας  προκειμένου να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του νέου συμβουλίου Δια Βίου Μάθησης και Σύνδεσης με την Απασχόληση ο πρωθυπουργός δήλωσε ερωτώμενος για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου :
«Θα προτείνω νόμο στη Βουλή ώστε η Ελληνική γη να μην μεταβιβάζεται και να μην πωλείται. Για το θέμα αυτό θα ζητήσω

Μπαγιάτικα βραβεία

Ανακοινώθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας του 2011 για βιβλία που είχαν εκδοθεί το... 2009. Τα περισσότερα ξεχασμένα. Σε όλον τον κόσμο τα βραβεία αφορούν σε βιβλία της χρονιάς. Ετσι δημιουργείται το εκδοτικό γεγονός. Διαφορετικά πρόκειται για μνημόσυνο. Μπαγιάτικα βραβεία κι επιπλέον αδιαφανείς