Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Δεν θα μετρήσουν οι απουσίες της γρίπης

Οι απουσίες που έκαναν οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων λόγω γρίπης δεν θα προσμετρώνται, εφόσον προσκομίζονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Αυτό αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που διαβιβάστηκε σήμερα στα σχολεία της χώρας.

Στο τέλος της εβδομάδας οι συγχωνεύσεις σχολείων

Στιγμιότυπο από πρόσφατη διαμαρτυρία εκπαιδευτικών και μαθητών για τις συνενώσεις σχολείων στη δυτική Θεσσαλονίκη
Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των

Νέο σύστημα διανομής συγγραμμάτων

Του Αποστολου Λακασα
 
Στόχος, να περιοριστεί η κατάχρηση που γίνεται με τον αριθμό των βιβλίων
Φοιτητές μόνο στα χαρτιά υπάρχουν στα ελληνικά πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Από τους εγγεγραμμένους, μόνο ο ένας στους τρεις ζήτησε και πήρε βιβλία κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Το χάος στα φοιτητικά

ΑΔΕΔΥ: Έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια των μισθωτών

Στα πολλά λάθη της κυβέρνησης και στο υπαρκτό φαινόμενο αποστελέχωσης των δημοσίων υπηρεσιών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζοντας την ανησυχία του για νέες περικοπές στα εισοδήματα των μισθωτών, τα περιθώρια των οποίων έχουν ήδη εξαντληθεί.