Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Πόλεμος δασκάλων - Διαμαντοπούλου

Αντιδράσεις για την επιστολή της υπουργού Παιδείας σχετικά με την αναπλήρωση των διδακτικών ωρών
Ως «απαράδεκτη» επιστρέφουν οι δάσκαλοι την επιστολή που τους έστειλε η υπουργός Παιδείας, Aννα Διαμαντοπούλου, με την

Μαγκρέγκορ: Μόνο δανεικά τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα

Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου αποκλείει την επιστροφή των Γλυπτών, αλλά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δανεισμού τους.
Το Βρετανικό Μουσείο δεν πρόκειται να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα αλλά είναι πρόθυμο να της τα δανείσει, λέει ο διευθυντής του Νιλ Μαγκρέγκορ.

ΑΕΙ: Το καλοκαίρι θα χρηματοδοτηθούν οι έρευνες

Ολοκληρώνεται η αξιολόγηση των ερευνητικών «Θαλής» και «Ηράκλειτος»
«Εξηγήσεις»έδωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση των ερευνητικών προγραμμάτων «Θαλής» και «Ηράκλειτος» από τα οποία και περιμένουν χρηματοδότηση τα πανεπιστήμια.

οιος αποφασίζει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  (ΤΑ ΝΕΑ)
Ο νεοεκλεγείς δήµαρχος του Πειραιά δήλωσε τις προάλλες ό,τι δεν θα επιτρέψει συνενώσεις σχολείων στην περιοχή του! Για τις εγχειρήσεις σκωληκοειδίτιδας στο τοπικό νοσοκοµείο δεν έχει µιλήσει ακόµη.