Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Εδώ ο κόσμος χάνεται… και οι μαθητές κάνουν παρέλαση…

Έχω την τύχη να ζω σε μία σχετικά καλή και ήσυχη περιοχή… και την ατυχία να έχω απέναντι από το σπίτι μου ένα σχολείο… λύκειο! Πρόκειται για ένα δημόσιο σχολείο που, ρωτώντας, έμαθα ότι θεωρείται «καλό». Μη με ρωτάτε τι εννοούσαν οι γείτονες όταν τους ρώτησα αν είναι καλό σχολείο, δεν ξέρω!

Ο Εβαγκελισμός τις Θεωτόκου.

Ο λουκάς εβαγκελίστικε ότι θα γενιθή ο χριστός. τότε ο θεός πέζη μια τ’ ανγκέλου κε λέει του. γλάκα μωρέ στη γη να βρίς το μαριό κε να του ιπής πως θα γενήσι το χριστό. κράθιε του και τούτονε το κρινο. Θα δ...εχτεί πιο

ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

Eνα τραγούδι από τους μαθητές του 1ουΔημοτικού Σχολείου Βέροιας.Τραγουδούν οι μαθητές της Β1 (2009-10). Βιολί παίζει το Μαράκι, μαθήτρια της Δ1. Η ηχογράφηση των παιδιών έγινε στην τάξη από το δάσκαλό τους. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!!!
πηγή

ΔΩΔΕΚΑ ΕΥΖΩΝΑΚΙΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ


Ανάνευσις δασκάλων 

Το ένα τους βρωμάει, το άλλο τους ξινίζει. Οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί πάσχουν από το σύνδρομο της παρατεταμένης απόρριψης. Δεν έχει να κάνει με κόμματα, δεν έχει να κάνει με υπουργούς, δεν έχει να κάνει καν με την εκπαιδευτική διαδικασία. Η τελευταία ανάνευσις είχε αφορμή την πρόταση της κυρίας

Ζήτω η 25η Μαρτίου του 1821

Ζήτω η 25η Μαρτίου του 1821
Ζήτω η Εθνεγερσία. Δόξα και τιμή σε όσους αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση του ελληνικού έθνους.