Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Καλλιθέα: Φοβούνται σχολεία-γκέτο

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΤΑΞΕΙΣ * ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Τμήματα με είκοσι οκτώ μαθητές και μεγάλα ποσοστά παλιννοστούντων και μεταναστών μαθητών που θα δυσκολέψουν την εκπαιδευτική διαδικασία,

Αποζημίωση σε μαθητή που τραυματίστηκε σε σχολική εκδρομή

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε εφετειακή απόφαση που υποχρέωσε πλοίαρχο και ναύκληρο να καταβάλουν για ηθική βλάβη το ποσό των 20.242 ευρώ στους γονείς ανήλικου, επειδή ο καταπέλτης του πλοίου «πλάκωσε» το πόδι του 15χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σημαία της Πανηπειρωτικής η προστασία του Αμβρακικού

ΠΡΟΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΑΡΤΑ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
Του Χαράλαμπου Γαλιάνδρα-Αρτινού
Σε μπροστάρισσα για τη σωτηρία, απορρύπανση, θωράκιση και ήπια ανάπτυξη του Αμβρακικού Κόλπου αναδεικνύεται η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (ΠΣΕ) με την πρωτοβουλία διοργάνωσης τεσσάρων προημερίδων , που θα πραγματοποιηθούν σε Πρέβεζα, Άρτα , Βόνιτσα και Αμφιλοχία και κεντρικής ημερίδας που θα λάβει χώρα στην Αθήνα.

«Δεν είδε» ο κ. Πρόεδρος (ΟΛΜΕ)

(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΧΕΙ  η εκπαίδευση τους δασκάλους, καθηγητές  και μαθητές, έχει και η ΟΛΜΕ τον  κ. Πεπέ της. Καλά τα λέει ο Πρόεδρος, στο «γυαλί», ως συνδικαλιστής, δίνει τον αγώνα του για το Κόμμα και την παράταξη προβάλλει τις ιδέες του, αλλά έρχεται η ώρα της σκληρής ερώτησης του δημοσιογράφου.

ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ STUDIO3