Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

ΕΝΕΡΓΩΣ: Πολιτικές ρητο-σοφιστείες

Του Κώστα Γουλιάμου*
Φωτογραφία
«Με τέτοιες προσιτές επιτυχίες θα ηττηθείς. Τεντώσου απορρίπτοντας των λόγων σου την πανοπλία» Μ. Αναγνωστάκης Ηρητορική περί ενότητας που επικαλούνται επιλεκτικά ορισμένοι πολιτικοί της αντιπολίτευσης σε τούτη την προεκλογική περίοδο δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό επί του περιεχομένου της πολιτικής. Μάλλον ως αφετηριακή έκκληση εκλαμβάνεται έχοντας ως βασικό στόχο τις μεθοδεύσεις για διασταυρώσεις κομμάτων

Ich finde mein Blog nicht im Web. Woran liegt das?

Ich finde mein Blog nicht im Web. Woran liegt das?

Ολοκληρώθηκε η 4η Φάση του Labs.OpenGov

Η διαδικασία της υποβολής προτάσεων για την 4η Φάση του Labs.OpenGov έχει ολοκληρωθεί. Η 4η Φάση είναι αφιερωμένη στην υποβολή προτάσεων για τη βελτίωση των ήδη παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στην Υγεία, στην Ασφάλιση και στις Οικονομικές συναλλαγές. 

Πανεπιστημιακά συγγράμματα | «Παγώνει» η διαδικασία διανομής

 
Την προσωρινή αναστολή της διανομής των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων του εαρινού εξαμήνου αποφάσισαν, κατά τη διάρκεια της σύσκεψής τους, οι εκδοτικοί οίκοι...